Välkommen till Utsiktens Turistgård i Sillre

Utsikten i Sillre

På väg hem från vår första Norrlandsresa så ville vi se den Thailändska paviljongen. När vi körde hem därifrån slogs vi av den vara dalgång som Indalsälven flöt genom. Två mil söder om paviljongen så kände vi oss tvungna att stanna för att njuta av den fantastiskt vackra utsikten. Hela familjen blev helt hänförd av denna plats som visade sig vara utsiktsplatsen precis nedanför Utsiktens Turistgård.  När vi senare upptäckte att Utsikten var till salu bestämde vi oss och nu är den vår!

Utsikten  har en lång historia och om delar av den kan du läsa här: http://www.lidenstidning.se/43_april_07/utsikten_2.pdf

Vi vill att Utsiktens Turistgård ska bli en plats där människor kan uppleva utsikt och insikt. För den som söker lugn och ro liksom vacker natur med bärrika skogar så är detta platsen. Blåbär, smultron, vildhallon, lingon och svamp finns det i mängder runt stugorna och inne i skogen.

På sommaren njuter man av de vackra blommorna och smaken av bär  och under hösten njuter man av hela färgpaletten  i vackra skogarna. På vintern så kan man uppleva gnistrande träd och de snöklädda bergen. Kort sagt här är vackert året om.

https://www.youtube.com/watch?v=nK6mTSpueOs

Många före dig har njutit av lugnet och skönheten här